King of my castle!

Jag har en jävla skrivtalang, alla ni som anser motsatsen ber jag skapa ett alster som klår allt jag någonsin producerat med hästlängder. Tyvärr besitter jag inte samma talang när det handlar om att leva. Misstagen avlöser varandra som magsjuka dagisbarn, och jag tycks aldrig finna min plats på detta jordklot.
När någon frågar vad jag vill med livet, då brukar jag vifta bort frågan med något löjligt svar som är relaterat till akohol. Det är ju givetvis inte sant. Jag drömmer precis som alla andra svennebananer om att finna äkta kärlek, skaffa ett äkta hus och skaffa en äkta hund (min mjukishund är söt, men inte på riktigt). Kanske även äkta barn om mina spermier lär sig simma.
Jag drömmer också om att kunna livnära mig på att placera ord på papper. Journalist? Ingen jävla susning, men i en perfekt värld trillar det in poletter på mitt konto för varje bokstav jag droppar.
Bjuder på en bild från Valborg. Birger Jarl levererade spruckna trumhinnor och skumpa i ögonen. Med andra ord, ruskigt jävla överskoj!
En gång till...// Rickelito

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0