Gone fisting!

Om jag ändar upp i en svettig sked med Nemo inatt, så är det mitt eget val. Kliver ur garderoben och rakt upp i någons anus!

Nu åker vi...// Rickelito


Frostigt!

Vaknat nyss, inspekterar en sovande Nemo. Ser söt och oskyldig ut, tänk så jävligt skenet kan bedraga ögat!

Pinsamt nyktert igår, laddade för större uppdrag. Solsidan bar dunkar premiär ikväll, så vi smyger på oss finstassen och minglar omkring som skelögda bergsgetter.

Först på schemat står dock simtur. Runt bojen och tillbaka. Enkelt. Flytdynan ett måste för att inte drunkna efter halva vägen!

Slutet gott, levern död...// Rickelito


Mår!

Statusen är under kontroll, mår fisk med Nemo. Gott poolhäng och snabba frallor idag. När kommer ni på besök?

Korv med mos...// Rickelito


Drunken monkeys!

Stalltips, att dra på fyllan till Rhodos är ogenomtänkt. Tänk efter. Inte som jag, följa doften av sprit. Men gjort är gjort, och jävlar vad det ska klassbloggas från kärlekens ö!

Ellare...// Rickelito


Jovars!

Jag lever, bara en aning sliten i kanterna...


Tävla och vinn (eller förlora)!

Har en snabb liten tävling på min facebooksida. Om du har lite flax, eller bara lite lagom flyt, så kan du bli ägare av en riktigt snabb Barcelonatröja!
Bara kliv in på FB och gilla min sida, "Rickelitos Reality". När du gjort detta så delar du med dig av bilden på tröjan som finns på sidan, sen är du en av få som tävlar om att vinna. Bor du inte i Uptown? Inga problem, jag skickar skiten på posten om det behövs.
Må bäste luffare vinna!
Vinnaren koras på Söndag...// Rickelito

King of my castle!

Jag har en jävla skrivtalang, alla ni som anser motsatsen ber jag skapa ett alster som klår allt jag någonsin producerat med hästlängder. Tyvärr besitter jag inte samma talang när det handlar om att leva. Misstagen avlöser varandra som magsjuka dagisbarn, och jag tycks aldrig finna min plats på detta jordklot.
När någon frågar vad jag vill med livet, då brukar jag vifta bort frågan med något löjligt svar som är relaterat till akohol. Det är ju givetvis inte sant. Jag drömmer precis som alla andra svennebananer om att finna äkta kärlek, skaffa ett äkta hus och skaffa en äkta hund (min mjukishund är söt, men inte på riktigt). Kanske även äkta barn om mina spermier lär sig simma.
Jag drömmer också om att kunna livnära mig på att placera ord på papper. Journalist? Ingen jävla susning, men i en perfekt värld trillar det in poletter på mitt konto för varje bokstav jag droppar.
Bjuder på en bild från Valborg. Birger Jarl levererade spruckna trumhinnor och skumpa i ögonen. Med andra ord, ruskigt jävla överskoj!
En gång till...// Rickelito

Hej!

Idag mår jag som mina converse, känner mig smutsig och sliten! Slår mig ner naken i solstolen och väntar på bättre tider.

Sliten riddare utan rustning...// Rickelito


RSS 2.0