Lets be friends on facebook!

Vet inte om jag är coolaste katten i stan, men det ploppar upp vänförfrågningar på min facebook med jämna mellanrum. Pojkar och flickor i alla möjliga åldrar, och jag är inte den som nekar den individ som ansträngt sig till den milda grad att denne önskar att inkludera mig bland sina vänner.
Brukar dock försöka undvika att godkänna Mohammed Mohammed från Turkburkistan, blir svårt att kommunicera på knackig engelska!
Förresten, klockan du ser ovanför, visst finns den jäveln överallt? Sverige vanligaste klocka, lovar och svär. Skolklockan nummer ett. Kan inte komma underfund med varför? Snyggaste designen? Tvek på den. Säkert snorbillig, och det brukar ju rimma fint när kommunen är inblandad. Om någon sitter inne på svaret, tveka inte att hålla käften!
Hej Oslo...// Rickelito

Kommentarer
Postat av: Mattias

Jag kan tala om för dig varför du ser den överallt. Speciellt myndigheter och sporthallar. Klockorna kommer från Westerstrand. De gör även tidtavlor och måltavlor för olika idrotter. Klockorna i fråga ingår i ett tidssystem där de på exempelvis en skola är synkade med varandra, de styrs via elektriska signaler från en centralenhet. Kommer du inte ihåg att man skyllde på att "klockan gick fel" i skolan? ;)

2012-04-20 @ 11:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0