Fight for your life!

Ett krav för att få läsa min blogg, det är från och med nu att ni går in och "gillar" denna facebooksida! Begär inte att ni ska skänka någon deg, men att gå med i gruppen kostar inte en krona, så den lilla tjänsten är jag ganska säker på att ni gör mig. Tack.
Som ni kanske vet dog min mamma av leukemi, i folkmun kanske mer känt som blodcancer. Det är en av dom absolut farligaste cancerformerna, och dödligheten är väldigt hög jämfört med många andra sorters cancer.
I en tid då det görs enorma insamlingar åt bröstcancer bland annat, då är leukemin en ensam bortglömd djävul som får härja fritt utan att särskilt mycket pengar kommer in till forskning kring hur vi ska rå bot på denna vidriga sjukdom. Visst, nu är ju till exempel bröstcancer och prostatacancer mycket vanligare, men ändå.
Missförstå mig inte, jag hatar cancer som helhet. Varenda sort, varenda liten jävla cancercell i denna värld. Hatar!
Önskar dock att forskningen inom leukemin kunde få sig en skjuts framåt, så fler familjer skulle slippa genomlida det helvete som vi tvingas uppleva...
Fuck you cancer! // Rickelito

Kommentarer
Postat av: Emmelist

kärlek.

2011-10-18 @ 15:27:03
URL: http://www.emmelist.se
Postat av: Lisa (sjubarnsmamma)

Cancer är en hemsk sjukdom. Jag förlorade min pappa för 3 månader sedan, Inte i blodcancer men han hade spridd cancer från ändtarmen, lungorna och lymfkörtlarna. Jag går in och gillar din sida.

Sköt om dig!

2011-10-18 @ 15:53:27
URL: http://www.sjubarnsmamma.com
Postat av: Bea

Ja jobbar med att samla in pengar till cancer o har gjort det i 7 år. O vi började förra året med att samla in pengar just till blodcancer, finns ett forskningsteam i Lund som får ca 1,5 miljoner av oss årligen.För mej är det oxå jätteviktigt att forskningen inom just blodcancer går framåt eftersom min mamma med vart drabbad av det.Ta hand om dej!!

2011-10-22 @ 15:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0