I always win!

Jag har gått igenom en hel del tunga perioder, jag befinner mig faktiskt just i detta nu i min allra tyngsta. Men på ett område tycks jag ha flyt så det räcker åt tusen punkterade luftmadrasser i Fyrisån!
Varje vecka, till och med nästan varje dag får jag mail med mäktiga gratulationer. Jag har vunnit en miljon där, och jag har vunnit åtta miljoner här. Jag fattar inte? Något lotteri jag inte visste fanns, någon gammal fond som jag aldrig hört talas om!
Men jag vinner, jag ska bli rik. Det enda jag behöver är att skicka kontonummer och massa annan information, så dyker degen upp.
Jag har säkert meddelat mina uppgifter minst hundra gånger, så jag väntar nu tålmodigt på att casha in. Det tar sin tid, men jag är ganska säker på att Shejk Mohammed Abdul Ali Bandali håller sitt löfte...
Sen lära jag vara tämligen ensam om att sjukt ofta vara besökare nummer 999 999 på olika sidor, och därmed få ta del av asfeta vinster. Lovar, det händer titt som tätt, fattar inte hur mycke tur en raggare kan ha!
Även där väntar jag på priserna, men man ska inte hetsa, då tar det längre tid...
Me love internet! // R

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken jävla slump, jag blev också besökare 999,999 här om veckan! :O Sjuuuukt

2011-11-24 @ 20:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0