Boom!

Smällde till rejält på burger Jarl idag, alla alla alla!


En förvuxen Bert!

Tydligen jag. Den siste oskulden, tack som fan. Viagrarunken ligger nära till hands!

Lugnet innan stormen. Om Chuckie hade sett oss nu hade han tagit första bästa Ryan air till Pakistan. Men så lätt kommer han inte undan, först ska han leverera kaos på Saluballen!

This is my house...// Rickelito


Kvalborg!

Dj Chuckie, nog sagt. Att han lirar på salu ikväll känns ungefär lika troligt som att jag ligger med fotomodeller! Men nu är det ett faktum. Alltså Chuckie. Att jag ligger med Miss top model lär dröja. Men tills vidare drömmer jag våra drömmar om deejaypojkar i trånga trikåer!

Fin kväll igår, bilden visar vår charmanta utsikt från min kolonilott. Lite grill, mycke chill.

Ses på salu! // Rickelito


Boating!

Jag har lekt pirat på Östersjön. Jag har köpt horor i Estland.


On the wildside!

Nämen, då drar jag och åker lite roddbåt då. Om det är okej för dej? Snällt. Vakta Muppsala åt mig, vill ha det skinande rent och strålande av solsken när jag återvänder (om jag återvänder). När man seglar storbåt med Spindelgrisen är allas liv i fara dygnet runt. Men jag stirrar döden i brunögat och tar en chansning!

Ses aldrig mer...// Rickelito

Frågan lyder...

Är jag kändis? I princip alla (ja, alla) skulle svara nej på den frågan. Utom möjligen venerologiska mottagningen på Akademiska sjukhuset, men dom är undantaget som bekräftar regeln. Jag är inte känd.
Men det närmar sig med elefantkliv. Läs denna artikel och kika på tillhörande fotografin. Det tar sig sa mordbrännaren, och vägen till kändisskap ligger lika öppen som en thailändsk bordell i Januari.
Alla som inte läser med ironi är våldtäktsmän...// Rickelito

100% jag?

Av en intressant slump har jag kommit över en friplåt till morgondagens avgång på 100% partykryssningen. Egentligen ingen slump, utan en kärleksfull gåva från min långväga göteborgsvän Spindelgrisen. Elton vet vad en törstig kannibal vill äta till middag. Partymat för hela slanten!
Man tackar. Aldrig åkt dessa partojbåtar (enbart trötta pensionärskryssningar där man sätter på 60+), så har inga riktiga måttstockar att placera mina förväntningar på. Men enligt rykten och diverse videosnuttar på nätet så ser det ungefär ut som "3000 idioter som tävlar i att bli fullast". Jag anmäler mig till tjänstgöring, och siktar mot förstaspaden.
Torsk på Tallinn...// Rickelito

Bläck!

Har gaddat mig idag. Strålande. Jocke gjorde ett stabilt jobb, och jag hoppas mamma sitter nöjd i himlen. Fy fan vad man kan sakna någon, helt sjukt!

Vi ses snart hoppas jag...// Din son


Tunatime!

Nu börjas det. Jag ska lukta mer fisk än din mus!

Fittad...// Rickelito


Hej mamma!

Din son saknar dig mycket...


Rastar hunden!

Voff voff...


Timetravelling!

Måndag, gråa förbenade måndag. Är det bara jag, eller är vädret alltid som sämst på måndagar? Jag är i alla fall alltid som sämst på måndagar. Vill helst stoppa två fingrar i baken och somna om igen. Men på grund av min frånvaro i några månader så kräver Uppsala min uppmärksamhet. Både en och två saker som ska göras.
Först på listan är något jag vill även fast det gör ont. Mammas grav behöver ett besök omgående känner jag, och så fort jag svabbat av mig all lort, så ska jag upp med en liten blomma och säga hej. Bara att skriva detta gör mig tårögd, men jag kan inte fly från verkligheten.
Ses snart...// Rickelito

Golden showers!

Tänkte ägna några rader i denna spalt till Storvreta innebandyklubb. Igår bärgades tredje raka sm-guldet, det är bara att lyfta på hatten, veva med ballen och erkänna att det är en fantastisk prestation!
Svårt att tro, men jag var själv en del av detta lag i början av den säsongen som slutade med det första av dessa uppradade guld. Vem vet, hade jag inte varit så barnsligt förtjust i flaskan kanske jag också haft några trunga guldklimpar hängandes runt i halsen. Nu är det mest tunga bakfyllor jag får lära mig hantera.
Hur som helst, fett jävla grattis!
Ni gör kaos med alla...// Rickelito

Hoppsan hejsan!

Tillbringat större delen av natten på muggen. Tur i oturen är att det bara läcker ut ett av mina kroppshål, men det är ganska jobbigt ändå!

Nu ligger fokus på att friska till, sen vågar jag lämna lägenheten. En sak i taget.

Skit också...// Rickelito


Sushiröv!

Gammal sushi är god sushi? Kunde inte motstå att köpa två stycken när det luktade rabatt. Nu luktar det däremot rännskita, då min mage är argsint och jag bajsat sönder tågtoaletten!

Jobbigt att spola...// Rickelito


Brainstorm!

I väntan på snabbare tider slår jag rot på Oslo station. Passerar märkliga monster hela tiden, så jag har gott om ting att glo på!

Return to exit...// Rickelito


Boom!

Planen är att jag och lille-John ska våldgästa Tobbe Taggad ikväll. Hur mycket våld som ingår i den gästningen låter jag vara osagt, då TT faktiskt är en björn (se bild) av det aggressivare slaget. Krävs nog mer än två lövtunna importer från Uppsala för att få bukt med vilddjuret!

Häng på låset...// Rickelito


You suck!

Älskar att jag snittar 200 unika besökare, och exakt 0 kommentarer! Är det så jävla aggressivt omöjligt att lämna en bajsrand i mina bloggkalsonger?

Jag varken bits eller spottas. Jag spyr! Skärpning folket.

Gråhund...// Rickelito


Blow me!

Glömde nämna, eller kanske snarare visa den otroligt charmanta morgonfrissen jag lyckats bygga upp under natten. Jag är anti-kamm!

Ligga? // Rickelito


God morgon Oslo!

Blåser i skinntrumpeten tidigt idag, fredagsmorgonen i Oslo. Tror jag är människa igen.

Hade en lugn kvällsning igår, småbögigt restauranghäng på ett mysigt ställe vid namn Olivia. Idag tisslas det om fejkgolf och bira. Jag är Uppsalas Tiger Woods, bring it boys!

Fooore...// Rickelito


Herr mårman!

Fy fasiken, jag mår riktigt bäverbonk. Sängläge resten av dagen. Tack Oslo.


Jag!

Allas natt...


Bussfreak!

Sitter på bussen till Oslo. Från ingenstans till någonstans! Ikväll går inget transluder på byn säker...


Lets be friends on facebook!

Vet inte om jag är coolaste katten i stan, men det ploppar upp vänförfrågningar på min facebook med jämna mellanrum. Pojkar och flickor i alla möjliga åldrar, och jag är inte den som nekar den individ som ansträngt sig till den milda grad att denne önskar att inkludera mig bland sina vänner.
Brukar dock försöka undvika att godkänna Mohammed Mohammed från Turkburkistan, blir svårt att kommunicera på knackig engelska!
Förresten, klockan du ser ovanför, visst finns den jäveln överallt? Sverige vanligaste klocka, lovar och svär. Skolklockan nummer ett. Kan inte komma underfund med varför? Snyggaste designen? Tvek på den. Säkert snorbillig, och det brukar ju rimma fint när kommunen är inblandad. Om någon sitter inne på svaret, tveka inte att hålla käften!
Hej Oslo...// Rickelito

Gaustablikk Forever!

För er ovetandes, så har jag spendeliserat mina senaste månader i norska fjällen. Andra säsongen är strax ett minne blott, jag drar vidare mot nya hålor på jordgloben. Helst rövhålor!
Innan jag återtar Uppsalaborgen så tänker jag leka rik i Oslo några dagar. Med rik innebär förmånen att kunna beställa en öl fem minuter innan stängning på byns sunkigaste pundarhak. Det går bra nu.
Förresten, vilka är ni? Är vi vänner på facebook? Ska vi bli vänner? Ovänner? You tell me.
Bye bye, Gaustablikk hills...// Rickelito

Wööööö!

Jag ska sova! Sova tungt, vakna slak. Det är så vi jobbar. Pissar i motvind!

Damerna, damerna...// Rickelito


Vi mot världen!

Ibland vill man bara sitta...
This is my story! // Rickelito

Mitt berg...

Solsken och puder, jäklar vilken åktur berget bjössade på! Bara att tacka och ta emot innan man kastar sig framstupa i det vita guldet.
Galet bra avslutning på denna säsong, imorgon packar jag ner raggsockorna för denna gång och drar till Oslo!
Väl mött...// Rickelito

Mount Everest!

Ser ni bergstoppen där borta i horisonten? Inte? Snöra på er finbrillorna för i helvete, det är en vidunderlig utsikt ska gudarna veta. Hur som haver, jag skall dit upp inom ett par timmar! Ett av Norges högsta berg, mytomspunna Gaustatoppen.
Det är ytterst få som bestigit detta fjäll (nu ljuger jag som fan), och ännu färre som susat ner för klipporna på skidor (ljug, ljug, ljug).
Lögner eller icke, dagens sanning är solsken och molnfritt. Exemplariska förhållanden för en topptur. Planerar att inte bryta några ben.
Wish me luck, let ous fuck...// Rickelito

The love of my life!

Går det att göra ett sportrelaterat inlägg intressant även för den breda massan, så att ni som av någon outgrundlig anledning inte älskar allt som har med idrott också kan ha glädje av att läsa det som skrives?
Troligtvis inte, men sug röv. Jag kör på ändå, vi går ju trots allt i tider då ungefär varannan status på fejsarn handlar om sport.
Jag vill gnälla. Klaga, såga, yxa. Ni som till exempel dyker upp när det vankas finaler med ert favoritlag, då jävlar ska det ringas i stora kobjällran, hela världen ska veta vilka du diggar. Men annars då? Bilen går bra? Kärlek till ett lag är för mig en förbindelse som gäller i ur och skur, inte bara när sången går i dur.
Jag är leksing, jag vet vad jag talar om. Har upplevt fler hårda vintrar än Boris Jeltsin, och jag räknar iskallt med att uppleva ett gäng till av den sorten. Men för mig handlar det inte om vilka spelare mitt lag ställer på banan, inte ens sju sjösjuka sjömän kan rubba den bestående kärlek jag hyser till Leksands IF.
Klubbskölden på matchtröjan, det är den man ska brinna för. Inte Nisse Nilsson, 29 år, tre guld i fickpingis och stor balle.
Passion oavsett division...// Rickelito

Balls on fire!

Kör en fuling, bombar på med ännu ett meningslöst inlägg. Gäller att smida medan pungen är varm. Angående pungar (för det heter väl "en pung, flera pungar"?), så flög plöstligt fenomenet pansarpung rätt upp i knoppen på mig!
Alla killar vet vad jag talar om, det tillståndet som får pungpåsen att se ut som en rysk pensionär med allvarliga strålskador. Något som uppstår när bollarna får mer kyla än vad dom förtjänar.
Varför sitter jag här och tänker på manliga underliv? Inget korrekt svar, men vill gärna tro att det är min vistelse i kyliga trakter med mycket fritid som gör att jag får tid över att reflektera kring livets verkligt fascinerande innehåll.
Det blir inte mer verkligt än en livs levande pung! Glöm aldrig det folket.
En pung är två bollar...// Rickelito

Frågan som följer...

Dykt upp lite påtryckningar från omgivningen angående återupplivning av denna virtuella dagbok. Har även ganska otippat känt ett inre sug att knåpa ihop nya alster att beundra!
Tidspunkten kanske inte är den optimala, jag är inte den som spenderar sommartimmar framför datorn. Mina händer bör då vara fullt upptagna av att ödmjukt omfamna flaskor och burkar med alkoholhaltigt innehåll.
Men trots allt, jag är ju en sjujävla helball bloggare när lusten tränger sig på. En nätdrog utan dess like? Okej, jag överdriver mig själv till vansinne, men någon ovänlig själ därute måste ju se detta impulsiva inlägg som en god nyhet.
Haters, groupies, fans, raggare, svin, änglar, apor och lapplisor. Ni är välkomna hit igen! Jag vet att du längtat.
Vågar man sikta på ett inlägg om dagen? Blir det pannkaka av smeten flyr jag tillbaka till facebook, en desperats man oljud i cyberspace!
Penis...// Rickelito

RSS 2.0