Smoothie!

Någon jävla ordning får det ju va!
Jag och Tobbe lökar ikapp, och eventuellt ska vi strax nakenbada i fontänen på Vaksala Torg. Bilder bör finnas på en viss skandalblogg innan kvällens slut...
Vet att jag har ganska många musbärande läsare, och har fått en del kritik för min sågning av hela kvinnosläktet i det tidigare inlägget. Givetvis finns det undantag, men vilka förbaskade fula fiskar ni damuslingar kan vara! Jag ska aldrig bli kär i ett par bröst igen. Spikat.
En dejt med fröken Ågren...// Rickelito

In love, again!

Då var det officiellt!
Med tanke på min avsky mot kvinnor, så känns detta som ett stort steg mot det ultimata förhållandet. Nu slipper jag svettiga skedningar, slentriansex och massageolja mellan skinkorna...
Me and my love! // Rickelito

Fuck you right back!


Tog mig friheten att söka lite på Wikipedia. Ville veta vad det egentligen betyder att vara tjej, och här kommer svaret...
"En lägre stående art av människovarelsen. I slutändan enbart dugliga för tillfredställelse av det manliga könet. I övrigt odugliga lögnare som krossar hjärtan. Herrar i alla åldrar bör passa sig för dessa lömska djur. Det kan bara sluta illa. Om det mot förmodan uppstår ömsesidigt tycke mellan parterna, så är det bara temporärt. I en fas av fortplantning krävs dock en vagina för att framställa odjur.Andra områden för utnyttjande av kvinnan. Städa. Diska. Tvätta. Laga mat. Ajdö, ses aldrig mer."

Just saying...// Rickelito

Three is the magic number!

En gyllene trio har slagit rot i lyan, och det är iskalla bärsiluringar som står på menyn ikväll!
Om du är snabb nog är du välkommen...// Rickelito

Bad start!

Ibland låter vi hemlösa barn sova på soffan! Ibland låter vi dom stanna på frukost! Men ibland vill vi inte det, då brukar vi  ibland göra ungefär som i videon...
Ibland blir någon sur, ibland blir någon rädd. Ibland hoppar någon ut genom fönstret, ibland ringer grannen snuten.
Ibland har vi kul! // Rickelito

Friends forever!

Dagens badkrukande resulterade i ovanstående muppbild! Jag ser ut som en halvflintis som fått upprepade kallsupar av ett gäng dagisbarn på semester...
Särstabadet i Knivsta är hobbystek på fin nivå. Och trivselfaktorn ökar ännu mer när hela ligan är nere i vattnet och svalkar pubishåret, medan en hårlös (?) Tobbe Taggad står och smygdoppar stortån i vattenbrynet. Till sist snurrar han på sig badmössan, placerar badbrillorna stadigt över näthinnorna, rättar till sina hemskt tighta speedos och fäster klädnyppan med ett mördargrepp kring näsborrarna.
Sedan brister han ut i ett dösvrål och blir ett med havet (okej, en sjö, men hav låter ju så coolt)!
Rest in piss Tobbe...// Rickelito

Teenage crime!

Sitt för fan inte på min blogg, den ligger i skuggan!
Skit i att lapa underliv, idag är det solen som ska lapas...// Rickelito

I have the answers!

Vem är din allra bästa vän av din stora vänkrets?
Är en fegis och väljer att inte utse någon speciell. Men den jag umgås allra mest med nu är Tobbe Taggad, och med honom är man alltid taggad!
Hur ser drömkvinnan ut?
Blond, långa ben, rund röv, lagom smal. Jag har liten benfetisch, men däremot bröst spelar inte särskilt stor roll. Klart man helst slipper hänglökar, men det finns viktigare prylar på en kvinnas kropp...
Hur går det med innebandyn?
Eftersom jag drog till Norge i vintras och jobbade så blev innebandyn satt i andra hand. Älskar fjolleribandy galet mycket, så det var ganska tungt att inte kunna spela. Får se hur det blir framöver, har i alla fall inga planer på att lägga klubban på hyllan. Jag är ju nästan bäst i världen!
Vem är alla dikter du så fint skriver till?
Dikterna jag la upp tidigare skrev jag till en gammal flickvän som jag hade förlorat. Fick faktiskt tillbaka henne (vettefan om det var dikternas förtjänst), men det sket sig rätt fort igen. Jag är ganska sopig på det där som kallas förhållanden!
Jobbar du?
Jag jobbar på brännan dagligen!
Vad har du för framtidsplaner?
Tänkte bli superhjälte, men man fick tydligen inte vara lönnfet för att gå superhjälteutbildningen. I övrigt har jag planer på att bli en bättre människa!
Ångrar du något du gjort i livet?
Finns mycket jag borde ångra, och vid olämpliga tillfällen dyker en viss ångest upp. Tyvärr kan man inte skriva om det förflutna, bara försöka acceptera och gå vidare...
Är du singel?
Nej, jag har pojkvän! Vi bögar loss varje bakissöndag!

Känner du att folk ibland missuppfattar vem du egentligen är?
Det finns ju alltid två sidor av ett mynt, eller hur? Ibland kan jag känna att folk tror att det bara finns den snubben dom ser krypa omkring på kroggolvet och leta enkronor. Till dom som tycker illa om mig skulle jag kunna bjössa på en halvtimmes nyktert häng, så får vi se om uppfattningen fortfarande är att jag är en hjärtlös idiot som bajsar i buskar...
Det var alla undringar, ganska klent. Men fortsätt smygläsa, så ses vi i Nangijala!
Fallen stars! // Rickelito

Gissa bloggaren!

Vem är kändisbloggaren som snokar runt i köket?
Han driver en ren liveblogg, där allt han gör dokumenteras. Han diskar. Han diskodansar. Han äter. Han skiter. Han lever.
Rätt svar får en helårsförbrukning av klamydiamedicin!
Ers konung, får jag lov att presentera...// Rickelito

Cheating asshole!

Det är så himlarns fuskigt att svenskarna toppar laget med Flåsbjörn som målvakt. Det lönnfeta getingsvinet är typ omöjlig att överlista. Jag kom helt fri, fintade bort hela försvaret, men den där gulsvarta matadoren gjorde årets rövsvettigaste räddning!
Nu är det sommar igen, så då är det dags för oss att börja gnälla om hur förbenat varmt det är. Styr ett skjut, njut!
Jag har en känsla...// Rickelito

By request!

Någon efterfrågade en chans att ställa frågor, här kommer den som ett antraxbrev på snigelposten! Det går faktiskt bra att ställa frågor när som helst, men nu räknar jag fiskallt med att det tills kvällningen dyker upp lite undringar!
Nu ska det badas, tvaga snorren och rengöra mitt brustna hjärta...
Mister Psycho! // Rickelito

Improving!

Vilken version föredrar ni? Originalet som producerades för 25 år sedan, eller den nya versionen med ett gäng välkända ansikten?
Jag är ju en jävligt nostalgisk rackare, men har ändock svårt att bestämma mig. Min slutsats blir att ni får avgöra, precis samma sak som gäller när Tobbe väljer vilka underkläder jag ska erövra dagen med...
On the edge! // Rickelito

Party party!

Jäkligt ball video, jäkligt ball sång...// Rickelito

Regular rockstars!

Vill ni veta hur en helt vanlig ovanlig dag ser ut? Inte? Okej, här kommer den...
Först får vi samtal om garanterad liggning, rusar iväg som två kastrerade rävar! På plats visar det sig att vi hamnat på Lurgatan och blivit blåsta! Istället för samlag blir vi rånade på våra sista slantar som returpantandet gett oss...
Jag som dessutom tokdeffar, jag får ju inte ens gå in och antasta en ostburgare! Förnedrad, besviken och en känsla av allmän anal utnyttjing. Livets liv? Ja, om bara klådan kunde försvinna.
Bara för att jävlas kryper Taggad in och beställer tre rostiga menyer med extra allt. Som om inte det vore nog, han fyller dessutom en kådis med dippsås och börjar smeta in sig själv till tonerna av Westlife!!
Tupplur i gottegrottan! Om man är en usel raggare kan man lika gärna sova bort så mycket som möjligt av livet. Ganska smart faktiskt, för då slipper man samla på jag-är-sämst-på-allt-och-dessutom-arbetslös-timmar! Dessa timmar räknas bara vid vaket tillstånd...
Hurtbullarna avrundar med solfest på taket! Här gäller inga regler och lagar, tvärnaket med sololja på bollarna...
Snygg utsikt, snygg biff! Jag har redan varit där och kladdat, men det kanske inte hindrar dig från att också vilja smaka på den förbjudna (ja, hans organ är faktiskt bannlyst i 28 länder) frukten?
Är det bara jag som tycker det är sjukt orättvist att fåglar har vingar?
Fly on the wings of love! // Rickelito

The roof is on fire!

Det är högt, och fallet är hårt!
Men vi är inga tunnjöllar, den perfekta brännan skapas enklast på ett kolsvart tak med berusande utsikt. Och till alla oroliga fans (ni är inte många, men ni finns), vi är nyktra och har inga planer på att testa vingarna!
Manlig kärlek...// Rickelito

Celebrity rehab!

Det är ingen lek att deffa med mig!
Jag ska köra en tvättäkta hetsbantning, vilket innebär att det enbart kommer hamna flytande vätskor i min kropp i tre dagar framöver...
Det blir smalpulver och mystiska piller! Jag är redan hungrig, det är kommer bli tungt. Men vill kunna knalla med stil på skumma festivaler hela sommaren. Det är nära nu, känner lukten av lera i kalsongerna och sandkorn innanför kondomen!
Solen är här och hälsar på (trodde han glömt att svenskar också vill ha sommar), Tobias sitter naken i fönstret och försöker jobba bort kalsongranden. Grannkärringen har plockat fram förstoringsglaset och hennes hängpattar är halvvägs till trottoaren. Ligga?
We are your friends...// Rickelito

We are all raggare!

Vi kallar oss raggare, ni undrar varför?
Svaren finnes på mitt youtube-konto...
Nu slipper ni somna ovetandes...// Rickelito

Old and retarded!

Slog precis upp ångest i ordboken, och fann en bild av denna gentleman! Iförd porriga pjyamasbrallor försöker han ta sig ur sin fosterställning! Jag står och hejar på, och lockar med kvinnfolk i mängder!
Limmade precis fast Tobbes förhud, som inte längre vill ha något med honom och göra och därför försökt fly från hans penis. Jag umgås numera alltså med en halvt omskuren man! Hörde jag blodbad?
Elda på...// Rickelito

In the middle of Pennybridge!

Ojvoj, Öregrund är ett pålitligt kort, alltid leverans!
Nu har jag ju dock hängt med ett sällskap som garanterar megahärj oavsett tid och plats. Sjörövare allihopa, kroniskt allergiska mot lugna stunder!
För att göra en lång helg kort. Stugstek, hobbystång, ölhets, vattenlek, kärlek. En gosig mix med de flesta av dom bästa!
Helgens mest oväntade måste varit en dyngrak Johan Rheborg (solsidan rockar) som körde motorvägsslalom i foppatofflor! Han vingla hemåt på kvällskvisten, mycket sliten herre. Vi försökte kontakta honom och meddela våran eviga kärlek, men han lyckades bara mumla fram "ska grilla" åtskilliga gånger. Det sjuka är att detta är sant!
Om han sedan fick grilla är oklart, men jag tippar på att han drog en kastspya och däckade på sin gräsmatta...
Myggmannen Tobbe Tagg sitter bredvid mig och osar ångest. Vi räkna precis antalet bett (somna inte utomhus i sällskap av hungriga mygg) på hans förstörda kropp, och fick ihop 178 stycken. Bra fäktat!
Det kommer råda klåda!
Tack alla, tack som fan...// Rickelito

I love you!

Sammanfattar senare, ska bara limma ihop alla kroppsdelar först!
Ni är bäst...// Rickelito

Unleash the power of love!

Midsommar, inte en strupe är torr i vårt penisformade land! Är det något vi svennebananer kan, då är det att dricka alkohol i för stora mängder. Jag är en av de skyldiga, och inatt kommer jag vingla ihop med mina bröder...
Bilen står och tutar, ölen sitter i bakluckan och ropar! Snapsen är min bästa ovän och sillen är min evige antagonist! Jag är mig själv, du är du och vi ska ha kul!
För att skapa lite stel midsommarkänsla bjuder jag på några dikter som jag knåpade ihop under en tid då jag fortfarande var relativt oförstörd. Idag drömmer jag fortfarande, men har fått lite mer insikt i den bistra verkligheten som kallas livet...
När vi två älskar varann
sådär som bara vi kan
Då står tiden still
utan att vi vill
För varje sekund i din famn
tar mitt hjärta i hamn
Varje minut med dig
är guld värd för mig
Varje timme som går
gör att jag förstår
Att varje dag utan dig
blir en evighet för mig
Så håll mej i din hand
så ror vi iland
Och uppe på stranden
ritar vi hjärtan i sanden


Lys upp mitt hjärta
ta bort min smärta
Jag står här utan dig
världens finaste tjej
Jag tror du vet
att du lämnade mig i tomhet
Men du vet att jag finns
redo att bli din prins
Jag sitter på mitt rum och tänker
minns hur dina ögon blänker
Blänker som tårar i natten
som när jag förlorade skatten
Skatten jag förlorat nu
det är du

Kärlekens kraft är känd
men inte särskilt väl använd
Tänk om vi alla på en gång
sjöng kärlekens sång!
Inga lessna miner
och solen den bara skiner
Inte en endaste tår
så långt ögat når.
Bara lycka överallt
inte ensamt o kallt
Att älska kan göra en vek
men ändå förespråkar jag kärlek
Kärlek vad som än händer
i alla länderSuit up! // Rickelito

You suck!

Antingen är ni en bunt dyslektiker, eller så är ni lata as som är för fina för att kommentera mina inlägg!
Skiter i vilket, men det är ju en gnutta trevligt att få respons på det man skriver...
Favortifärg?
Favoritmat?
Favoritblogg?
Nu har ni dessutom en anledning att skriva, jag ställer ju frågor! Ett visst flöde av ironi i mina frågeställningar, men jag gör vad som helst för att ni ska lämna spår av bajs efter er...
Det går bra att vara lika anonym som en porrsurfande pensionär!
Pornoholic! // Rickelito

Yesterday is history!

Vi ska dit igen, total jävla lycka!
Hade tänkte att banga ur, men nu ansluter jag mig till maffian som ska riva Belgien. Förra året var nog det häftigaste jag upplevt i mitt ändå ganska häftiga liv!
Filmen jag limmar in är en kort sammanfattning av dårskapet som skedde förra gången. Haka på hela vägen, för det är först mot slutet ni kommer förstå vad ni missar...
Lets make history! // Rickelito

Tears in heaven!

Tack, men nej tack! Nu får de fan va nog, inge mer regn!
Jag är less, Tobbe är less, alla är less. Ska jag smaska sill med regnskadad pung imorgon? Det här har liksom varit pågående nu i över en vecka. Med undantag av några få stackars solstrålar så har vi nästan drunknat i regnrusk...
Vi säger stopp! Ironin finner vi i den båt som snurrade förbi precis när jag lät kameran agera. Snart behöver vi kanot för att komma till systembolaget!
Pain in the ass...// Rickelito

Feelings!

Känslor, dessa ständigt närvarande känslor! Det kan kännas så bra, det kan göra så ont, men vad vore livet utan känslor? Jag är känslomänniska, ganska mycket standard att jag bölar loss till sorgliga filmer. Gör det mig till fjant? Gör det mig till bög?
Nej, det gör mig till människa! En människa som lever och känner efter. Jag blundar inte för smärtan, jag vägrar stänga av! Hur ont det än gör, så vet jag att bakom nästa hörn kan vändningen finnas...
Har ni någon person i eran närhet som får magen att slå frivolter varje gång du ser, tänker eller pratar med denne? Det finns två sätt attt slå volter på. Det första är den formen av volter som känns bra, det pirrar som att någon skulle kittla ditt hjärta lite lagom mycket. Det andra är inte lika behagligt! En klump, en klump av obehag. Den där klumpen önskar man mest av allt kunna förvandla, men oftast sitter den kvar tills den dagen ditt minne börjar svika. Den dagen då tankarna suddas ut av tidens gång, då ärren i hjärtat självläker...
Jag vill inte ha mer magklumpar nu! Fått nog! Ger jag upp? Dum som man är, aldrig. Jag är redo att bli krossad igen. Bring it on!
Lets fix the broken heart...// Rickelito

Cleaning lady!

Det fantastiska med att bo i en egen jättelägenhet och vara fjantigt rik, det är att man har både behov och råd med en egen städkärring!
Då jag gillar killar, så har jag anställt Tobbe som personlig städare. Kändes som ett genidrag, fram tills alldeles nyss då jag hittar honom på toalatten med dammsugarslangen stadigt sugandes på hans erigerade könsorgan!
Precis som dammsugaren så kommer jag aldrig återhämta mig från denna hemska upplevelse! Han skyllde på halt golv, och att han halkat och landat med sin viagrahårda pitt rakt på munstycket till slangen...
Vad tror vi om denna ursäkt?
I just wanna make you happy...// Rickelito

Suspicious minds!

Undrar vad den halvnakne kocken har på gång...// Rickelito

Facebooking!

Vilket fenomen, facebook är vår tids nätdrog!
Skulle kunna avhandla miljoner sidor analyser kring detta, men väljer att fokusera på en pryl jag finner lite lustig. Detta berör huruvida man visar sin ålder eller inte på profilen?
Enligt mina beräkningar fungerar detta på två olika sätt. Förenklat kan vi klargöra det så här, antingen känner man sig pinsamt ung och väljer att dölja födelseåret, eller så känner man sig pinsamt gammal och döljer därför vilket år man är född!
Givetvis haglar det undantag, men jag tycker mig ändå se en tydlig trend. Bland mina vänner (inkluderat mig) är vi många som sedan ett bra tag tillbaka valt att låta omvärlden leva i ovisshet kring antalet jordsnurr som man besudlat denna planet!
Vad beror detta på? Är det chansen att ragga småbruttor som desperat försöker bevaras? Är det allmän åldersnoja vi drabbats kollektivt av? Jag vet inte, men visst fan vill jag inte bli äldre nu...
Bland småttingarna då? Där kanske det finns en önskan om att vara myndig, eller helt enkelt bara vara byxmyndig? Jag är ingen forskare, inte ens särskilt smart. Men jag finner ämnet intressant! De flesta av er vet säkert hur gammal jag är, men ni som klurar får i alla fall ingen hjälp genom att snoka på min ansiktsbok!
Åsikter kring detta?
Jag är snabb...// Rickelito

Say what!

Vem, vad, när, hur? Saker som sker, dagar som går...
Du kan inte stoppa ödet, men ödet kan stoppa dig! Jag är lite inspirerad av en rulle vi förtärde igår, den handlade om fria viljan. Tydligen ska det ligga en förutbestämd plan någonstans, men med hjälp av enorma doser kärlek så kan den givna planen skrivas om!
Jag är kärleksnörd, så vi får se vart jag landar. I armarna på min blivande hustru vore inte helt fel! Hoppas hon är stark nog att ta emot en överviktig raggare...
Love, only for the brave! // Rickelito

Fool again!

Här poserar jag stolt med vad vi trodde var dassigt dasspapper från Euroshopper. Nu på plats i lägenheten uppenbarar sig tabben, vi har köpt hushållspapper! Skitsamma, gissar att det går och torka rövan med detta också. Papper som papper, eller?
Aj...// Rickelito

Right now...

Greken sitter och gastar på fjortisar i hopp om tidigt kvällsnapp! Jag förklarar vänligt att han kanske borde sortera bort den patrull med rullstolsburna damer som nyss rullade förbi i samlad trupp. Någon gräns får man sätta, även om våran Grek ligger inne på en del konstiga fetischer...
Tobbe är född med båda tummarna mitt i handen (plus en tredje i röven), men han gör verkligen sitt bästa! Ett bord från Ikea kan streta emot, men den envise raggaren går loss med hammaren tills bordet är mer lämpligt som ved till brasan än att förtära mat på! Tackar och bockar...
Nu kör vi! // Rickelito

A lot like you!

Nix, det är inte Farbror Löfgren som är magsjuk, det är deffröran som vi groggat ihop efter vår vansinnessnabba powerwalk! Tobbe Tagg håller ett tempo som mest kan liknas vid en antilop på flykt från tio hungriga sköldpaddor!
Givet att man smaksätter käket med lite fulsprit för att komma i mysläge efter en rejäl måltid. Nu sitter vi och flummar sönder, tror Tobbe seriöst funderar på att pierca ena bröstvårtan med en gaffel! Jag säger kör!
Liggning...// Rickelito

Fan!

Jag har blivit för gammal för morgonstånd...// Rickelito

One night of passion!

Fotbollskväll med inslag av lammkött! Jag kan ta mycket stryk, men stryk av en tjej vägrar jag! Taggad ser en aning frustrerad ut på bilden, men kan meddela att han vann matchen med uddamålet. Utbröt vilda glädjescener, där Taggad ränner halvnaken genom trapphuset och försöker slicka sig själv i anus...
Nu överlåter jag er till drömmarnas värld!
Punkt och slut...// Rickelito

Days of our lives!

En helt vanlig dag med TT och Ingemar Grekstek ser ut som följande...
Rickelito finner en liten hatt, poserar. Blir inte jättecool, men ändå asball! Tydligen härstammar hatten från Turkiet, där den brukats till diverse hemliga uppdrag på begäran av specialagenter med mycke kebab i fickorna...
Jag utmanar Greken i vårt nyinskaffade fotbollsspel. Förloraren blir rakad! Jag är så säker på seger att jag vågar riskera mitt trassliga svall. Det visar sig att den utländske mannen besitter oanad talang i detta spel, jag förlorar! Vägrar rakning, och det blir istället Greken som ska tappa håret!
Noteras bör att jag tog revansch i matchen efter, mycket viktig notis...
Sex millimeter är längden, men en rasande Grek inser försent att det blir alldeles för kort för hans bisarra smak. I ett rus av fetaost irrar han runt i jakt på den skyldige Tobbe Taggad, som vant försvarar sig med en tom ketchupflaska...
Efter en grundlig undersökning av rakmaskinen så accepterar Greken sitt öde, det är hopplöst. Visst, vi försöker tejpa fast hans grekiska lockar och skapa en tupé, men ingen tejp i världen kan hjälpa!
Han följer inte trender, han skapar dom! Ska vi gissa på ungefär ett halvår, sen springer alla runt på byn och ser ut som inavlade fårskallar...
Tack och hej, greken blir gay! // Rickelito

Jag vill vara som alla andra...

I år har du:

Lärt känna en ny vän: Verkligen inte
Fått ditt hjärta krossat: Varje lördagsnatt
Träffat någon som förändrat ditt liv: Han heter Klamydia, och jag hatar honom!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Sköterskorna på ungdomsmottagningen
Kysst en kompis: Bara sex


Blandat:

Vill du ändra ditt namn: Flåsbjörn, tack.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Spydde ner mig
Vilken tid vaknade du idag: Trött
Vad gjorde du igår runt midnatt: Porrsurfa och käka paj
Någonting som du längtar till: Bolaget
Senaste gången du träffade din pappa: Han är rädd för mig
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Bli snygg, bli smal och att det blir mer accepterat med vuxenblöja
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Rimmar på mens
Vad gör dig irriterad just nu: Mina flatlöss
Långt eller kort: Stabilt
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag vet att jag är sämst


Din första:


Operation: Jag var Michael Jackson
Piercing: Pung
Tatuering: En sjörövare på röven
Bästa vän: Flaskan
Sport: Fickpingis
Husdjur: Fikus
Vaccination du minns: Ölmage
Förälskelse: Mig själv
Alkohol du drack: En luffares urin


Nu har jag lagt upp den här listan, precis som resten av cyberrymden. Gör detta mig cool? Om så är fallet, tack Kissie!


Du känns verkligen långt borta...// Rickelito
Den som spar blir far!

De flesta av er vet nog att jag har en knodd sedan något år tillbaka, och nu är det pappavecka! Tobbe Taggad var sjukt taggad på att tagga loss som plastfarsa...
Lite dåligt med akitivteter när regnet fortsätter ösa ner. Nu har det regnat typ konstant i hundra år, det får gärna ta slut typ igår!
Men nu får man i alla fall tid över till att riva tvättstugan, när en raggare tvättar är det pulver överallt. Puderluder!
Elda på...// Rickelito

Just me!

Haft halva rugbylaget slaggandes på golvet inatt, är det månne lite avföring (läs; bajs) jag ser i hörnet? Hur som helst, vi är nog alla bebisar som blivit redigt tappade i golvet vid födsel! Så skyll fan inte på oss, skyll på barnmorskan som inte kan hålla koll på en smetig liten nyfödd raggare...
Annars då? Bilen går bra? Kuken fungerar? Jag vet mina svar, och dina är jag föga intresserad av. Det här är ju min blogg, inte din! Vill jag veta färgen på din skit så läser jag din blogg, jag tömmer dina sopor och jag väntar runt ditt hörn!
Boomfarligfralla...// Rickelito

Checking out!

Det löser sig...// Rickelito

Slafsa loss!

Det är söndagsfrosseri i lyan, snart sitter vi i kalsonger och jämför ölmagar! Manligt, så sjukt jävla manligt! Sen funderar vi på att antingen bli ännu fetare, eller så ger vi varandra varsin avrunkning innan vi somnar. Vissa här har ju mer erfarenhet än andra när det kommer till att smeka polarnas snablar...
Maffiabossar! // Rickelito

Dagens outfit!

Supermjuka kläder (med gaytouch), och sedan toppar vi med en plastkasse på skallen! Kassen får dig att påminnas om gårdagen, alltså totalt jävla mörker...
Så nu halkar jag omkring här och ser hur grannarna undrar när dårhuset ska läggas ner. Eller just det, jag ser ju ingenting, för jag har en påse på huvudet!
Normal kille...// Rickelito

Animals in love!

Flåsbjörn är tillbaka, han hade hakat på en brud i hennes handväska! Vissa gör allt för att få ligga...
Dock var det andra ballar för en stund sen, då en överkåt Brunto sliskraggar på Flåsse! Lillen var inte på humör alls, vinballe och dessutom nyrunkad. Men Brunto fortsatte tjata i en halvtimme...
Går och duschar en snabbis, och möts av denna hemska syn när jag återvänder från min pungfrisering! Skam den som ger sig, och Bruntos ihärdiga tugg ger utdelning! Nu sitter jag här och bevittnar denna aviga handling. Jag visslar, blir inte lika stelt då...
Slim Shady! // Rickelito

Failure has a face!

Hand i brallan, check!
Trollkrull, check!
Fejkat flin, check!
Sliten, check!
Bakis...// Rickelito

Smashed!

Hade någon gjort en bättre incheckning (tröttmössor) på fejset igår, så var det säkerligen runt 30 tappra som krigade här på Vaksalagatan igår!
Trots en aning övertaggat så tycks lägenheten vara i brukbart skick även idag Visst, jag springer runt här och plockar gamla raggare ur garderoberna, men det är ju slitage man ändå får räkna med när det bjuds in till kalas...
Snart kommer min gamle supersambo Tobbe Taggad, det här blir mer än intressant! Kan det gå åt helvete? Självklart, nästan garanti på den spådomen! Men vi skiter i de blå skåpet, och sen kissar vi på en lyktstolpe. Frid och fröjd!
Den största risken av allt, är att inte riskera någonting...// Rickelito

Wanted, drunk or alive!

Flåsbjörn sågs senast klocka fyra inatt på efterfest hos mig! Vad som sedan skett råder det delade meningar om, allt är en aning dolt i en dimma skapad av alkohol...
Då utbudet av kvinnfolk var svalt, så är en eventuell bortamatch knappast troligt, inte heller var Flåsbjörn i ett skick då han kunnat leverera ett redigt praktstånd!
Det lutar åt en kidnappning, ett så kallat insiderjobb. Någon har med hjälp av vänlighet och trollerikonster smugglat med min pälsbeprydda vän ut genom lägenheten!
Detta är ett brott som måste lösas snarast, då Flåsbjörn är beroende av sin medicin (tequila) för att kunna fungera som ett normalt djur. Utan doktorns receptbelagda kuckelimuckmedicin blir han inom kort ett aggressivt vårtsvin som kommer antasta varje oskyldig hona som kommer i hans vingliga väg...
Tips, någon? // Rickelito

One girl, one song!

Kom änglar, kom älvor, det börjar bli kallt...// Rickelito

Secrets!

Statistiken ljuger alltid (eller hur), så min blogg är faktiskt mycket större än vad den ser ut! Det är som när killar mäter kuken med linjal och sedan trycker skaftet på linjalen halvvägs upp i prutten för att skapa sig några extra centimeter kärlek att skryta om...
Men nog om stora stinkande ballar, ikväll blir det korvfest deluxe! Kommer dyka upp alla möjliga längder och viktklasser, och sen gör vi upp i en tävling som kallas "fullast vinner"! Jag ser mig gärna besegrad, då denna form av mästersakp egentligen inte är särskilt prestigefyllt att vinna!
Något jag däremot vill ha tillbaka är din kärlek, känns som den börjat flyta iväg. Märker det, och det gör ont. Dumma mig, dumma jag! Jag gör det alltid, varje gång. När ska jag lära mig att det ibland räcker och vara bara Rikard?
Testa vingarna...// Rickelito

Blue is my colour!

Som ni ser blir det en tämligen schysst fredagskväll...
Inge hets, inge härj, men med en lagom promille som åker rollerblades i mina ådror!
Du får också vara med på tivoli. Tror jag checkar ut från dagens bloggande och lägger fokus på viktigare saker i livet! Typ alkohol?
Drink responsibly...// Rickelito

The town!

Jag har inte bara Uppsalas snabbaste skor, jag har en minst lika snabb keps! Dock så har jag på grund av tjockskallighet svårt att bruka min smäck...
Men den står och samlar damer på dumburken, och är en ständig påminnelse om att Uppsala är bäst!
Ligga? // Rickelito

Feel no pain!

Regn i mitt hjärta, men jag tänker inte känna smärta!
Jag önskade mig lite regn för att kunna göra lite nytta. Ni vet ju själva hur svårt det är att vara vettig när solen smeker dig på insidan av låren! Men jag bad om lite regn,  det räcker nu. Gud, jag vet att du är trogen läsare av bloggen, så nu ber jag dig att veva upp gylfen och sluta kissa...
Berätta vad ni ska göra i helgen? Så jag vet vars jag icke skall befinna mig! Fast om ni vill kramas så är jag inte den som bangelibongar, lite konstgjord kärlek behöver alla. Börjar tröttna på dålig porr och sex med pastaskruvar som motparten!
Bangar ur, ballar upp! // Rickelito

You are going to be a famous man!

Förra helgen spenderades i ett soldränkt Öregrund! På ansiktsboken finns det flertalet filmer som bevisar precis hur jävla kuligt vi hade, men för att dom ska landa på min blogg krävs det att någon smaskar upp dom på tuben!
Denna (redan nu legendarisk) har hamnat där den ska, och jag skyndar mig långsamt att bjuda er på fredagshumor av toppklass! Ni får den perfekta rövstarten på helgen, från och med nu kan det ju dock bara bli sämre...
Gusten for president! // Rickelito

You and me!

Vaknade en kvart tidigare än tänkt av att Tobbe Taggad bankade på dörren (när Tobbe bankar är det inga smekningar)...
Han har dödat norrmän lite snabbt, men är redan tillbaka. På klassiskt vis är det kalsonghäng med brutalstarkt kaffe och varsin dator! Kvällen utlovar inga galenskaper, inte heller finns det löften om oralsex med prostituerade pensionärer!
Däremot luktar det kärlek i hela lägenheten! Jag är redo, är du?
When bullfest takes over...// Rickelito

Trying is the first step towards failure!

Hej på dig också...// Rickelito

The DJ is a fruit!

Matte har gjort snabbaste låten i stan, och det passar perfekt...
...för jag har på mig snabbaste skorna i stan!
Överklass...// Rickelito

Lonely Island!


Torsdagshäng med mjukisar och smutsiga strumpor! Har stora fönster och ännu större fönsterbräden, så man kan sitta och dingla lite med benen och koppla på den filosofiska sidan...
Livets liv! // Rickelito

Never alone!

Tror ni att jag bor ensam? Dubbelfel, jag har minst två husdjur!
Ni har ju redan mött Flåsbjörn tidigare, och vad vore han utan sin kumpan Brunto!
Han är visserligen sjukt sliten efter gårdagen och kör klassiskt takhäng, men i vanliga fall är det en kvinnotjusare av rang. Hundtricket funkar, varje gång!
Kanske dags och rasta jycken på Vaksala torg igen? Det gick ju galant senast...
We are all animals! // Rickelito

We built this city!

För någon vecka sen fylldes vår bys gator av utklädda varelser (vissa säger att det faktiskt var vanliga människor, men jag tvivlar) som alla hade ett gemensamt intresse. Det intresset kan sammanfatts i ordet Pokemon, om man vill förenkla det hela lite...
Jag är själv ingen stor supporter av att leka Halloween året om, och förevigade därför mängder med utstökade individer i en fantastiskt lång kö!
Värt att notera kring detta spektakel är att festivalområdet en sen lördagsnatt fick finbesök. Två lite lagom aspackade raggare vid namn Rickelito och Henrik Handduk valde att forcera staketet och våldgästa deras festival! I ungefär 30 minuter gick jag runt och fråga "Hello, I am looking for Barbafather, have you seen him?"...
För er som är lite tröga gick vi alltså runt i turistskepnad och letade efter Barbapappa! Vi såg många figurer, men någon uppblåst degklump fann vi aldrig! Våran jakt slutade i famnen hos varsin väktare, uppdraget misslyckades!
Big time failure...// Rickelito

Yesterday is history!

Tillsammans med Hakim och en flaska Minttu gjorde jag mig igår redo för den första av Birger Jarls sommaronsdagar...
Visst, jag är för gammal, och visst är jag inte en av de vackra. Men jag packade ner motståndet i spritflaskan och härjade loss rejält! Stadiga ben, skelande ögon. Har varit fullare, men kvällen visade sig bli fullt godkänd!
Två saker som drar ner slutbetyget är mitt dumma messande med någon jag diggar. Det var inte jag som skrev, det var min onde tvillingbror, Sprit-Rille!
Sen var avslutningen av de tveksamma slaget. Med löften om att få se nattahockey tog jag beslutet att hamna åt helvete! Det visade sig att rätt kanal saknades, och jag hamnade solo framför en dataskärm kikandes på något som enbart med mycket god vilja kan betecknas som hockey. Skärmen hackade som en djupfryst Hacke Hackspett!
Men nog om mig, berätta vilka bravader ni ställt till med?
Miss you! // Rickelito

Tobbe Otaggad!

Mister TT är precis hemskeppad efter en hård vecka i Alanya! Han har slagits med turkar, druckit bodyshots från Henkans rövhål och skaffat sig legendstatus i Turkiet!
Nu sitter han med ångest i min fåtölj och äter snabba chips. I ett desperat försök att lindra sin ågren toppar han chipsen med ketchup, tydligen en metod som de gamla indianerna brukade använda sig av när saker och ting strulade...
Funkar det? Han ser fortfarande sliten ut, men jävlar vilka röda läppar!
Ogely bogely...// Rickelito

We call it stekigt!

Så sjukligt nöjd med min gottegrislya...
Sitta med kvällssolen i fejan och datanörda på fejan (ordvits, yes)! Behövs inte så mycket mer just nu, men gnäller inte om någon kommer förbi med rusdryck och bjuder upp till dans!
Den onda dockan...// Rickelito

Flower power!

Vem vill inte ha en fikus som inneboende?
Flåsbjörn verkar oroväckande förtjust i fikusen, och har som ni ser redan gjort närmanden! Är månne Flåsbjörn av det fikusaktiga släktet han med?
Fortsättning följer i detta spännande triangeldrama...
Porno for animals! // Rickelito

Rhodos in my heart!

Omväxling förnöjer, vilket betyder att jag smackar upp lite solsken mitt i allt regn som öser ner på hemmaplan. Blev bara två snabba veckor på världens bästa Rhodos denna sommar, men det var två veckor skapta av kärlek...Pedofiler? Svar nej, bara två raggare som tycker det är kul att umgås med personer på samma nivå som om själva. Äntligen får prutthumorn frodas vilt, något som i förnämare kretsar ibland kan ses som syndigt. Fuck off, en snabb fjärt förlänger livet...
Fart away! // Rickelito

Det är min tur nu, vinden har vänt!

Det går bra nu...// Rickelito

Tjuv och polis!

Håkan Bråkan (återigen har fula barn massor med namn) tänkte leka cykeltjuv igår...
Det ännu inte färdigutbildade raketforskaren smäller upp ovanstående redskap som hjälpmedel i jakt på en stålhäst? Inget skämt, bara en ung mans naiva tro på minimala verktyg! Vi lider med dig, det gör vi verkligen!
Så, om du har en gammal kärringhoj står och skräpar, tveka inte att höra av er till Hakim! Det är vår plikt som medlidande medlemmar av det sociala samhället att utrusta vår utlänning med färdmedel...
Nu vill jag att ni hånar honom hårt i kommentatorfältet, okej?
Hakim-salabim...// Rickelito

Bite me!

Medan individer smiskar mygg med framstjärten har jag alltid lite skämtsamt sagt att jag aldrig drabbas av myggbett...
Det har faktiskt legat en del sanning i detta påstående, men efter en helg i Öregrund omvärderar jag mina ord. Jag är mer sönderbiten än en rostad valross på barnkalas, och mina kliande fingrar har skapat ett hav av blod som forsar längs min nakna kropp!
Till alla mygg vill jag säga, jag hatar er! När jag ändå är igång vill jag dela ut hat till getingar, humlor och uteliggare också...
God is a DJ...// Rickelito

Los mongos!

Just nu sitter jag och pimpilerar bärs med Hacke Hakkors...
Hacke the hacker (fult barn har många namn) försöker även fixa min dator och min Iphone. Hans framgång är lika med noll, och nu står han och sjunger i mitt fönster i hopp om att göra någon jävla nytta!
Förlåt, glömde nämna att även Flåsbjörn är här! De tre musketörerna. Givetvis är Flåsberra redan dyngrak, alltid i framkant när det handlar om fylla. Tror inte han pallar att haka på ner på byn! Stackars jävel...
När älgen är blå är ölen kall? Fan heller, när flaskan är tom är Hakim full!
Pain in your ass...// Rickelito

I only fuck famous people!

Jag har ett ansvar mot folket att visa vad jag bär...
Men fuck ansvar! Finns det egentligen någon som är intresserad av vad jag har på mig om dagarna? Luffar mest omkring i mina trasor!
Nu är jag en modeblogg, dryper av ångest...
Dinner for the sinner! // Rickelito

I walk the line!

Hett tips för att slippa hänga här hela dagarna (jag är beroendeframkallande), det är att lite halvfort regga sig på Bloglovin! Då dimper det ner ett brev i nätlådan varje gång jag uppdaterar...
Ni finner ikonen en bit ner till vänster, klicka där och var sedan stolt följare av Rickelitos verklighet! Jag räknar med omedelbums uppslutning, annars blir det kvarsittning!
Pastaskalle...// Rickelito

Viewers discretion!

Jag är en jävel på att klaga, men utsikten mitt fönster erbjuder är faktiskt inget skäl att gnälla som en liten nerbajsad bebis!
Nu står det dessutom två utländska herrar nedanför mitt fönster och bråkar om en kebab, tisdagsunderhållning. Kanske jag själv ska ge mig in i diskussionen? Jag är ju trots allt grym på att snacka skit!
Kebabpojken utan dressing...// Rickelito

Smaskalajkos, is that a word?

Började comebacken med 205 unika besökare, klart godkänt men långt ifrån världskändis...
Blir jag inte störst, sämst och vackrast så lägger jag ner! Lugn i kanoten, jag kör på oavsett hur få läsare jag lyckas locka till mig. Att jag dessutom valt att härja i dessa dålig bloggtider då sommaren snor mina gäster, får ses som ytterst idiotiskt. Med andra ord precis som mig, idiot!
Sitter i en ofärdig lya och känner mig allmänt ofärdig. En smula pömsig (typ kåt), myggbett över hela kroppen och regn utanför min vindruta. Det är visst det här vi kallar för livet?
Nu står i alla fall mitt penthouse öppet för alla som har lust att spendera några sommardagar i mystiska Uptown! Jag har plats så det räcker, så tveka inte fegskallar. Tror till och med att jag kan lösa lite snorbilligt smuggelvin...
Det räcker så! // Rickelito

I´m with stupid!

Har kirrat kvällens städhjälp, och det blir ingen mindre än syster dyster som får äran att jaga dammråttor ihop med sin trasiga riddare till storebror...
Vet av erfarenhet att hon besitter vissa skills kring detta område!
Och nej, ni får inte ragga på henne!
Cleaning out my closet...// Rickelito

Reality is a bitch that never dies!

Precis inspekterat min gamla hydda, har ju inte varit där på ett halvår ungefär...
Det faktum att det såg ut att en terrorist provsprängt sina hemmagjorda kinapuffar där kan jag leva med, däremot gör andra saker ont i inombords. Känns som jag svalt en tegelsten och att hjärtat blivit använd som fotboll i en kamp mellan två vildsinta djungelpojkar!
Verkligheten känns, på gott och ont...
Hur vänder vi trender? Saknar korrekta svar, men jag vet något som i alla fall får hela världen att garva (om ni inte är humorlösa spöken). Världens bästa Gusten, en gosse ni kommer få se mycket mer av på bloggen! Det går inte att undvika, den underhållning han bjuckar på kan inte köpas får pengar!
I just died in your arms tonight...// Rickelito

Only for the brave!

Ödets ironi, eller bara ett sammanträffande som får giftormen i brallan att resa sig i lodrätt position?
Jag är osäker på vilket, men hur som helst så är det idag på pricken ett år sedan jag sa tack och hej till just den här bloggen! Såg det precis, och fick en torrchock likt den torka som ofta uppstår i damers underkläder när dom bestämmer sig för att bli nunnor på heltid...
Under året som passerat har jag skrattat lite, gråtit desto mer och kramats ibland. Nu vill jag vända siffrorna, bli proffesionell krambjörn och skratta tills jag får analkramp!
Har även bytt blogg ungefär lika ofta som jag byter underkläder (typ en gång i veckan), och det är ju knappast optimalt när man tycker höga tittarsiffror är trevligt. Så ni får gärna ge mig en puff (facebookstyle) i rätt riktning genom att bjuda på lite gratisreklam på er blogg eller hojta på trynboken att jag återigen förpestar bloggvärlden...
Nu ska jag bära bord och dricka sprit!
Landkrabbor...// Rickelito

Lets save the world together!

Nu rivstartar vi skiten som en megatrimmad fjortismoppe någonstans långt ute på landsbygden...

Jag har precis fått tillbaka min container (ni vet en sådan man kan bo i), och i samma veva kickar jag igång bloggbajsning på en helt ny nivå! Håll hårt i era bärbara, för det kommer gå precis lika fort som det gör när jag försöker genomföra något som kan liknas vid ett samlag!
Tusen tack och elva stora trosor till fröken Matilda som har besudlat min hemsida med en fräsch design. Min grej är att skriva, så jag är oerhört glad för att denna kvinna slösade dyrbar tid på att hjälpa en stackars oteknisk raggare...
Tidigare inlägg är alltså en smula jättegamla, men om ni har tillgång till extrema mängder fritid är det bara att gotta loss i mina arkiv. Det är numera också fritt fram att berätta hur superglada ni är att jag bestämt mig för en fortsättning i djungeln av urusla modebloggar. Här slipper ni berättelser om mitt senaste köp av strumpor, och istället lägger jag fokus på mitt idiotiska liv tillsammans med mina efterblivna vänner!
Jag säger som den gamle uven doktor Alban, nu jävlar blir det åka av...
Med en känsla av stolhet! // Rickelito

RSS 2.0