Får jag lov?

Snyggt, vilken rackarns sovmorgon man precis avslutat!
Hade lätt kunnat vilat knoppen några timmar till, men har faktiskt en del saker att göra...

Dricka kaffe, sitta på facebook och dammsuga. Ni ser ju själva, schemat är fullspäckat. Hur ska jag få tiden att räcka till?

Innebandyn ikväll är inställd, så det är träning på egen hand som gäller. Är man utrustad med gymkort, så är detta inga svårigheter, utan det är bara att bära skrot och löpa springband tills man känner sig nöjd med sin insats...

Veckans planer, nu är jag nyfiken? Har ni något spännande att berätta, eller har ni det exakt lika trist som mig. Om så är fallet, så kan vi ju slå våra innehållslösa hjärnor ihop, och kanske klura ut något riktigt spännande...Men hallå småttingar, visst fan har ni höstlov? Det ger ju öppningar för mängder av påhitt med farbror Rickelito. Nu lät det ju som jag är en aning gubbsjuk, men det var inte riktigt den känsla jag ville förmedla...

Jag känner ju faktiskt massa småfolk, då man bland annat spelar i ett innebandylag där hälften knappast fått hår på pungen. Så om någon rastlös minderårig behöver vuxet sällskap, så vet ni var jag finns!

Nu lät det som gubbsnusk igen. Man är ju inte 20 längre...
Ålder är ju dock bara en siffra, och jag finner fortfarande stort nöje i att bygga slott i sandlådan, köpa barnmat på Ica och hoppa i vattenpölar utan gummistävlar!

Höstlov, kanonkul...// Rickelito

Kommentarer
Postat av: NakenJanne Jr

Sitter och inväntar 2 karatefyllor i helgen :)

2009-10-26 @ 12:41:33
Postat av: ehmelie

åh, om man ändå hade haft lov alltså! fast å andra sidan, hade man haft lov så hade ju det betytt långa skoldagar och massa prov. så, nej tack, trots allt :)

2009-10-26 @ 23:27:51
URL: http://ehmelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0