Dogge Doggelito & Gästboksinlägg Av Gino Lundqivst


Foto: Gino, Modell: Dogge Doggelito

Raggarbröder glöder!


Detta gästboksinlägg är tillägnat en av de äldsta och mest äkta raggarveteranerna som Rhodos någonsin producerat. Nämligen Rickelito! Eftersom du haft ork och mod att återigen predika dina fantastiskta lågnivåhumor till oss andra på din blogg efter en mycket saknad frånvaro så måste du förstå att vi är många raggare som konstant törstar efter mer av den varan.


En raggare är i sin ursprungsbenämning en ganska tragisk figur. Näst intill manodepressiv. Ena stunden äger vi världen, tar för oss av världen och raggar livskärlek så det stänker sprit, droger och kroppsvätskor åt alla håll vilket rycker med folk och fä till galenskap, samtidig som vi solbrända ler i misären med en fakeblek tandrad med ett sårat, slitet inre, ungfär som en ledsen clown som har ett påklistrat stort rött leende. Ibland går även en raggare sönder, energins alla endorfiner sinar och en apatisk megabaksmälla slår tillbaks som en käftsmäll som får en att se gnistrande galaxer.


Styrkan att som en bunnyrabbit orka upp igen när vi är nedräknade till 9 är det som avgör om man är en ÄKTA raggare eller en falsk sådan. Rickelito var iofs bara borta en vecka drygt och kom upp på tja…typ 4 men det bevisar bara vilken kraft det finns i denna fakeblonda slirlirare! En kille som älskar att svinga med ord och svänga med konversationer så att alla blir yra av glädje. Sådant måste premieras av oss andra likasinnade och därav denna tribut till gästboksinlägg.


Ovan är min nya bild av Dogge Doggelito, en riktig Alfa-Raggar-Hanne som jag diggar fett. Han ställde upp och kröp i en skitig gränd i en svindyr Armanikostym eftersom jag bad honom att göra det. (Han fixade även en äkta pistol som ”han inte hade något problem att styra upp” som rekvisita från sitt Botkyrka) Respekt mellan raggers! Resultatet blev såklart grymt och bilden kommer vara en av dem på min världsutställning på Push i Gbg den 6 November.


Om ni läser detta alla Rhodosraggare, tjejer som killar så ses vi där! Snyggare modeller, både killar och tjejer och kändisar kommer ni aldrig få mingla till! Och om ni alla skickar mail till mail@ginobysweden.com så kan jag styra upp gratis inträde och VIP till alla er gamla Rhodosfuckers! Övriga modeller på mina bilder är allsköns elitmodeller som låtit kläder flyga…boys som girls.. jag lyckades till och med få av Regina Lund varenda pinal! Allt för konsten förståss…


Hoppas ni gillar bilden! Ingen har sett den än, inte ens Dogge själv! Fler nya finns i min egen blogg http://dongino.blogg.se/


Kram på dig Rickelito! Och alla hans andra trogna läsare! Ses den 6 Nov!!!


Kramis från Kapten –Gino—

 

(Inbjudan, klicka för större bild)


Kommentarer
Postat av: Maruska

Härligt skrivet Åke! Snygg bild också!

2009-10-06 @ 16:04:00
Postat av: weris

gillar bilden =)

2009-10-06 @ 20:33:37
URL: http://wejisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0